Wednesday, January 23, 2013

Beta Channel Update

The Beta channel has been updated to 25.0.1364.45 for Windows, Mac, Linux, and Chrome Frame. This build contains improvements in stability and fixes for few other issues. There is one known issue:
  • [171725] Windows controls on XP have red overlay
Full details about what changes are in this build are available in the SVN revision log. Interested in switching release channels? Find out how. If you find a new issue, please let us know by filing a bug.

Jason Kersey
Google Chrome

Labels:

15 Comments:

Blogger Unknown said...

Why red close, minimize and restore down icons in Windows 7 ?

Still no thumbnails in new tab page.

9:39 PM, January 23, 2013  
Blogger Maxim Areschenko said...

in win 7 there is also red controls :(

11:32 PM, January 23, 2013  
Blogger Lee Cronin said...

This comment has been removed by the author.

1:24 AM, January 24, 2013  
Blogger Lee Cronin said...

I'm using Windows 7 and also have red coloured minimise/restore/close buttons

1:25 AM, January 24, 2013  
Blogger Ethan Knight said...

Happens on Windows 7 too. Please, fix this because it's bright and ugly and distracting :(

1:36 AM, January 24, 2013  
Blogger Thijs Wiefferink said...

I also have red coloured buttons, Chrome 25.0.1364.45 beta-m on Windows 7 64 bit with all updates installed.

2:43 AM, January 24, 2013  
Blogger Kylamiis said...

also on Vista there are fugly red buttons now

3:12 AM, January 24, 2013  
Blogger AK47 Adrian said...

Windows 8 Enterprise x86 have red coloured buttons.

3:25 AM, January 24, 2013  
Blogger Mike said...

Same, Windows 7 x64, didn't have the problem before, do now, red overlay.

3:27 AM, January 24, 2013  
Blogger Trune said...

The red buttons are painful. Please make them go away quickly.

8:49 AM, January 24, 2013  
Blogger George Pang said...

Still locking up immediately on all websites on OS X 10.8.2 (12C3006) (retina mbp). Have to kill -9 it.

Can't file a bug because the bug link says : "This website is temporarily unavailable, please try again later."

12:19 PM, January 24, 2013  
Blogger OliverJonCross said...

Any news on the red buttons?

1:26 AM, January 25, 2013  
Blogger Will Proctor said...

Are you guys using the default theme? I just went to settings, reset to default and the red buttons disappeared.

1:37 AM, January 29, 2013  
Blogger dreambeliever said...

Thank you Will that suggestion fixed the problem.

12:53 PM, January 29, 2013  
Blogger Simon said...

But they reappear as soon as I install the next theme...

3:22 AM, January 30, 2013  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home