Tuesday, December 2, 2014

Dev Channel Update

The dev channel has been updated to 41.0.2236.0 for Windows, Mac and Linux.

A partial list of changes is available in the log. Interested in switching release channels? Find out how. If you find a new issue, please let us know by filing a bug.

Alex Mineer
Google Chrome

Labels:

10 Comments:

Blogger John Brazer said...

No flash update?

1:39 PM, December 02, 2014  
Blogger Gabor Juhasz said...

Lite Brite browser performance test (http://ie.microsoft.com/testdrive/Performance/LiteBrite/), Safari logo:
Chrome v34.0.1847.137 - 23 seconds
Chrome v41.0.2236.0 - 92 seconds
(HP 6600, 3 GB, 32-bit Linux)
Does not need more comment.

2:33 PM, December 02, 2014  
Blogger Eugene Markow said...

Google Chrome Version 41.0.2236.0 dev (64-bit) for Linux still contains annoying graphics issues, including with Flash. This has been going on since the developers temporarily disabled DRI3 on the Linux desktop, on November 7, 2014. See Bug Report #415681 for more information.

With these continuing graphics issues, it's difficult to conduct any serious testing. When does DRI3 become enabled again?

2:44 PM, December 02, 2014  
Blogger Mike Ettestad said...

Remote debugger not working. when I open the devtools on the debugger window I see a console error: Uncaught TypeError: Cannot read property 'devtoolsElement' of undefined. inspector.js:1507

7:17 PM, December 02, 2014  
Blogger Atyab Hashmi said...

Very Nice Post For More Sofwares And Applications Please My Blog
http://786apps.blogspot.com/2014/12/google-chrome-dev-for-windows-41022360.html#.VH4hXd6aU39

11:47 PM, December 02, 2014  
Blogger BB said...

UI fonts are too small in this lastest build.

2:00 AM, December 03, 2014  
Blogger BB said...

I'm on Windows 7 SP1 x64.

2:01 AM, December 03, 2014  
Blogger Ecrofirt said...

Gabor Juhasz, holy crapola!

I ran this with the IE logo before I updated and I had 10 seconds. Now I'm getting 30 seconds.

1:25 PM, December 03, 2014  
Blogger gary lytle said...

I'm using chrome v41.0.2236.dev-m (64-bit) on windows 8 and its constantly freezing(not responding every few minutes as well as it now seems to take memory usage greater than 60% when not freezing and when does freeze it jumps to over 80% memory usage

6:26 PM, December 04, 2014  
Blogger RicΛrdo Bastos™ said...

@BB, Issue 438514 with images! ;)

10:04 PM, December 06, 2014  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home